Hizmet Şartları

Hizmet Şartları

Hizmet Şartları

Aktivasyon onay işlemini tamamlamamanız durumunda, üyelik kaydınız iptal edilecek ve tekrar yeni üye kaydı yapmanız gerekecektir. Evinizde interneti aynı anda kullanan bilgisayar sayınız fazla ise bir üst pakete geçerek daha hızlı internet hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Türk Telekom Bağlantı Çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın. Her gereksinime hitap eden İşyerim ADSL paketlerinden size en uygun olanını seçin, İşyerim ADSL ile yüksek hızda internet erişim hizmetini kesintisiz alın. Güvenli İnternet Hizmeti’ni talep etmeyen abonelerin mevcut internet erişim hizmeti, herhangi bir değişiklik olmaksızın sunulmaya devam eder. Bu taleple gelen müşteriler Türk Telekom mağazalarından hat dondurma işlemini gerçekleştirebilirler.

Bu Sözleşme ile Satış Koşulları arasında herhangi bir ihtilaf olması durumunda, Satış Koşulları öncelikli olacaktır. Ülkenizde ve ikamet ettiğiniz eyalette yasal açıdan reşit olan bir yetişkin olmanız ve dolayısıyla bunu onaylamanız gerekir. Yasal reşit olma yaşının altındaysanız ebeveyniniz veya yasal vasiniz bu Sözleşmeyi kabul etmelidir. 20 Temmuz 2016, Çarşamba günü Genel Müdürümüz Yonca Ulusoy Zaimoğlu, Kurumsal Satış Müdürümüz Tuna Güzelyüzlü ve Satış Ekibimizin Yöneticisi İsmail Onur Parlak ile birlikte aracın yeni sahibi Koçsar Otomotiv’i Üsküdar’daki showroom’unda ziyaret ettik. 9 Aralık 2013 yılında ilk online ihalemizi yaparak sizlerin destek ve güveni ile oto.net serüvenine başladık. Yaşımızı doldurmadan, oto.net platformu üzerinden 10.000’inci aracın satışını tamamladığımız için çok mutluyuz. Oto.net olarak ilk online araç ihalemizi 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirmiştik ve henüz 1. (3) Adaylardan, eğitim-öğretim döneminin başlangıcına kadar, noterden tasdikli yüklenme senedi getirilmesi istenir, yüklenme senedinin getirilmemesi hâlinde adayın dosyası işlemden kaldırılmak üzere Başkanlığa gönderilir. Yüklenme senedi miktarı, her eğitim-öğretim dönemi için Başkanlık tarafından belirlenir. (2) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, POMEM’den çıkarılan adaylar bir daha POMEM giriş sınavlarına başvuruda bulunamazlar. MADDE 21 – (1) Adaylar, intibak eğitiminin herhangi bir aşamasında POMEM Müdürlüğüne yazılı başvuruları ile POMEM’den çıkma isteklerini bildirerek ayrılabilirler. (2) Eğitim-öğretimin başlaması gününden itibaren üç iş günü geçtikten sonra kontenjan doldurulmamış olsa dahi yedek aday çağrılmaz.

  • Hat dondurma hakkını kullanmış olan müşteri bu servisimizi ilk hat dondurma tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra yeniden kullanmaya başlayabilir.
  • İnternet bağlantınızı kontrol ederek, daha kaliteli bir bağlantıdan tekrar denemenizi öneririz.

Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. IPhone X’den, LCD televizyonlara, helikopter turundan, yurtiçi tatiline kadar her araca Oto\. Masaların kralı ol, poker ve blackjack turnuvalarında yeteneklerini sergile. betlit\.net’ten hediye verilecektir. Kıyasıya bir mücadele sonrası, araç satın alarak hediye kazanmaya hak kazanan üyelerimizi tebrik ediyor, her geçen gün büyüyen Oto.net ailesinin bir üyesi oldukları ve bizimle birlikte bu sevinci yaşadıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca aynı gün yapılan ihalede 29.999’uncu ve 30.001’inci aracı satın alan üyemiz Zuhur Otomotiv’e 1.000 TL ve 1.001 TL değerinde Otopuan, Oto.net’ten hediye edildi. 20 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen “Müzayede” ihalesinde 26 farklı üyeden 87 teklif alan ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olan, 2015 model Ford Focus III MCA Style 1.6 TDCİ aracı satın alan Koçsar Otomotiv, oto.net’ten 15.000‘inci aracı alan üyemiz oldu. (3) 8 inci maddede sayılan nitelikleri taşımadıkları anlaşılan adayların ilişikleri, POMEM Müdürünün teklifi ve Başkanın onayıyla kesilir.

Kısıtlamaya neden olan faturalarınızı ödemeniz durumunda internet erişiminiz üzerindeki kısıtlama kaldırılır ve mevcut tarifenizdeki hız ile erişim sağlamaya devam edersiniz. ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz. ADSL İLK YARDIM videolarını bir defa indirdikten sonra ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulunacak bulunan görsel çözüm kütüphanesi olacak. Katılımcı yarışmaya katılmakla, hediyelerin ulaştırılması için gerekli olan isim, soy isim, telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerinin; Türk Telekomünikasyon A.Ş. Tarafından bu amaçla sınırlı olmak üzere işlenmesine izin vermiş sayılacak. Size göndermeye çalıştığımız aktivasyon e-postası, e-postanızdaki bir spam veya toplu posta filtresine takılmış olabilir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz. Müşteri Hizmetleri’ni aramamanız durumunda, aynı ADSL bilgilerinizle yeni hesap oluşturabilmeniz için, 24 saat beklemeniz gerekmektedir.

Uygulanan Ücretler; Taşıma Ücretleri de dahil olmak üzere TNT tarifelerinde belirtilen ve TNT’nin Ücretleri zaman zaman ve bildirimde bulunmaksızın revize etme hakkına tabi olarak, ilgili bir TNT taşıma hizmetleri sözleşmesinin yapıldığı zamanda geçerli ve yürürlükte olan Ücretleri ifade eder. Özel nitelikli kişisel verilerin erişildiği yazılımlara ait kullanıcı yetkilendirmeleri yapılmakta, bu yazılımların güvenlik testleri düzenli olarak yapılmakta/yaptırılmakta ve test sonuçları kayıt altına alınmaktadır. Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder. 14.5 Aksi yöndeki herhangi bir ödeme talimatına bakılmaksızın, ödemenin alınmaması halinde TNT tarafından yapılan gümrük vergisi ve vergiler ödemesinin yanı sıra buna ilişkin tüm ücretler ve ek ücretlerden nihai olarak Gönderen sorumludur. Geri ödeme teyidinin alınması gereken bir Alıcı veya üçüncü şahsın talep üzerine gümrük vergisi ve vergileri ödemeyi reddetmesi halinde, TNT bunlar için Gönderenle temasa geçebilir. Bir Gönderiye ilişkin Taşıma Ücretlerinin kredi kartına fatura edilmesi halinde, TNT söz konusu Gönderiye ilişkin tahsil edilmemiş gümrük vergisi ve vergileri kredi kartı hesabından karşılama hakkını da saklı tutar. Diğer herhangi ek ücretlerin ayrıntılarına tnt.com üzerinden ulaşılabilir. TNT, Ücretlerine geçerli kanun ve yönetmeliklere uygun olarak katma değer vergisi yansıtacaktır.

İkramiye kazanan katılımcıların 15 gün içinde bilgilerini paylaşmaları gerekmektedir. Her bir ADSL Kullanıcı Bilgimle ayrı ayrı Türk Telekom TekŞifre hesabı açabilir miyim? Birden fazla ADSL hattı olan kullanıcılarımız, her hat için ayrı bir e-posta adresiyle TekŞifre hesabı oluşturabilirler. Aktivasyon işlemi 24 saat içerisinde tamamlamamanız durumunda, Kullanıcı Adı değiştirme işleminiz geçersiz kılınacaktır. Eski TekŞifre Kullanıcı Adınızla giriş yapıp, “Üyelik Bilgilerim” sayfasında TekŞifre Kullanıcı Adınızı değiştirebilirsiniz. Aynı e-posta ile Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Aynı e-posta adresiyle sadece bir TekŞifre hesabı oluşturabilirsiniz. Birden fazla hesap oluşturmak isterseniz, farklı e-posta adresleriyle üye olmanız gerekmektedir. Bilgisayarımızda üretilen bir IP bilgisi, ADSL modemden çıkana kadar pek çok header ilavesine uğrar. Bir örnek vererek açıklamak gerekirse, diyelim ki PPPoE olarak bağlantısı olan bir PC’de bir Web sayfasını açıyoruz. Bir TCP paket üretilecek, o bir IP paketine dönüştürülecek, PPPoE client PPoE header’ı ekleyecek, PPP olarak çıkarken bir header daha, sonunda da başka bir header ile Ethernet paketine dönüştürülecektir. Uygulamaya Iphone cihazınıa indirdiğiniz Online İşlemler aplikasyonundan veya wap aracılığı ile giriş için Türk Telekom Tek Şifre’de kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Fakülte / Yüksek Okul uygun gördüğü taktirde eğitim ücretinin yanı sıra ödenmesi koşulu ile kaydınız dondurulabilir. Bu süre içinde öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamazlar. İkinci öğretim öğrencilerinden öğrenim ücretlerinin birinci taksitini ödemeyenlerin kayıtları yapılmaz ve yenilenmez. İkinci taksitlerini ödemeyen öğrencilere ise 1 (bir) aylık ek süre tanınır. Bu süre içerisinde de öğrenim ücretlerini kanuni faizi ile birlikte ödemeyen öğrencinin üniversiteden kaydı silinir. MADDE 18 – (1) POMEM’lere geçici kaydı yapılan adaylar Başkanlığın belirleyeceği takvim doğrultusunda intibak eğitimine tabi tutulurlar. Bu süre içinde POMEM Müdürlükleri tarafından Sağlık Yönetmeliği hükümlerine göre sağlık kurulu raporları aldırılır.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply