AĞ GÜVENLİĞİ

AĞ GÜVENLİĞİ

AĞ GÜVENLİĞİ

Üyeler, internet bahsegel güncel üzerinden veya harici herhangi bir yolla, ticari amaç güderek Şirket’in hizmet bedelini ödememe kastıyla diğer üyelerle iletişime geçmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler. Şirket’in aksi davranışta bulunan üyeler hakkında ihtara gerek kalmaksızın üyelik hesaplarını kapatma, sözleşmelerini fesih etme, ceza ve hukuk davası da dahil her türlü yasal yola başvurma hakları saklıdır. Özel nitelikli kişisel verilerin bulunduğu ortamlara ait güvenlik güncellemeleri sürekli takip edilmekte, gerekli güvenlik testleri düzenli olarak yapılmakta/yaptırılmakta ve test sonuçları kayıt altına alınmaktadır. İşbu hususu internet sitesine giren her bir kullanıcı ve/veya üyeler siteye girdiği andan itibaren kabul, beyan ve taahhüt eder. 14.1 TNT belirli gönderilerin gümrük işlemlerini tamamlayabilmek için gümrük memurları tarafından tahakkuk ettirilen gümrük vergisi ve vergileri, ödeyen taraf adına ödeyebilir ve bunun için bir ek ücret tahakkuk eder. Tüm Gönderiler için, TNT ödemeyi yapan tarafla temasa geçerek, gümrük işlemlerinin ve teslimatın tamamlanması şartı olarak geri ödeme düzenlemelerinin teyidini isteyebilir ve kendi takdirine bağlı olarak, Gönderinin Alıcıya tesliminden önce, gümrük vergisi ve vergilerin ödenmesini talep edebilir. Daha ayrıntılı bilgi için TNT müşteri hizmetleriyle temasa geçiniz. Üye tarafından hizmet satın alınması gerçekleştikten sonra, tercih edilen paket modeli fark etmeksizin, yalnızca ilgili eğitim dönemini kapsayan, giriş güvenlik uygulaması yapılacaktır.

  • Üyelik veya “Portal” üzerindeki çeşitli form ve oylamaların doldurulması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) OTONET’e vermeleri gerekmektedir.
  • Ana faktörler arasında gözleriniz arasındaki mesafe, göz çukurlarınızın derinliği, alından çeneye olan mesafe, elmacık kemiklerinizin şekli ve dudaklar, kulaklar ve çenenin hatları bulunur.
  • Benzer şekilde, Abonelikler veya Krediler, ilgili özellik açıkça UBISOFT tarafından Hizmete dahil edilmiş ve izin verilen bir özellik olmadığı sürece diğer kullanıcılar ile kumar oynamak için kullanılamaz.
  • ​​Elektronik faturanızı Acrobat Reader ile açtığınızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi “imza doğrulanmadı” mesajını göreceksiniz.

“Gönderen Gönderinin göndereni olarak Konşimentoda belirtilen gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder. Tarafından, Mobil hizmetler TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. Tarafından, Ev Telefonu hizmetleri Türk Telekomünikasyon A.Ş. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır. ADSL İLK YARDIM uygulaması, internet bağlantısı kurma aşamasında veya bağlantınızda oluşabilecek olumsuz durumlarda yapmanız gerekenleri görsel ve sesli anlatım eşliğinde adım adım göstererek ihtiyacınız olan desteği sunan interaktif içeriklerdir. Türk Telekom TekŞifre Kullanıcı Adımı nasıl değiştirebilirim, üyelik bilgilerimi nasıl düzenleyebilirim? TekŞifre Kullanıcı Adınız, üyelik işlemlerinde girmiş olduğunuz e-posta adresidir.

Gönderinin, Alıcının mukim olmadığı bir üçüncü taraf tesisine gönderilmesi durumu da dahil olmak üzere diğer belirli bazı durumlarda, ilgili gümrük vergisi ve vergileri Göndericiye yansıtılabilir. Gümrük vergisi, vergiler ve diğer ilgili Ücretlere ilişkin faturalar alındığında muaccel hale gelir. Bölüm (Gümrükleme) kısmından ve talep üzerine ulaşılabilir. Ancak bu içerikler siteden silinse dahi ihlale konu bilgiler ŞİRKET tarafından muhafaza edilebilecektir. ŞİRKET içeriği kaldırma yetkisini kendisi kullanabileceği gibi, üyelerin kendilerinin yapmasını da talep edebilir. Üyeler, Şirket’in yetkilerine ve bu yöndeki olası bir İşleme peşinen rıza gösterdiklerini ve bu nedenle tazminat talep etmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler. Üyelerin, gerçek veya tüzel kişi adına satın aldıkları mal ve/veya hizmetler için yalnızca tek bir kullanıcı adı ve şifre verilir ve sadece satın alan gerçek kişi üzerine kaydedilerek o kişinin kullanımına izin verilir. Şifrenin kullanıcı tarafından 3.kİşilerle paylaşılması sözleşmeye aykırılık oluşturur. Bunun tespit edilmesi durumunda SATICI, izinsiz paylaşım yapılan kişi sayısı kadar sözleşme bedelini ihlali yapan üyeden talep etme ve sözleşmeyi tek taraflı olarak hâkli nedenle fesih etme hakkına sahip olur.

Kazanılan üyelik hakkı beraberinde yükümlülükleri de getirir. Üyeler yürürlükteki mevzuata, İş bu sözleşmeye, site kurallarına uygun davranma yükümlülüklerinin bulunduğunu, aksi takdirde ŞİRKET tarafından belirlenen müeyyidelerin uygulanabileceğini kabul, beyan ve taahhüt ederler. Rotalandırma zaman zaman, önceden bildirilmeksizin değişebilir. TNT bu yerlerde taşınan gönderileri koruyabilmek için rota bilgilerini veya ayrıntılı taşıma ağı güvenlik önlemlerini açıklayamaz. Bu nedenle, yasal bir gereklilik olmadıkça, TNT taşıma ağı konumları veya taşıtları üzerinde denetimlere izin verilmemektedir. 14.5 Aksi yöndeki herhangi bir ödeme talimatına bakılmaksızın, ödemenin alınmaması halinde TNT tarafından yapılan gümrük vergisi ve vergiler ödemesinin yanı sıra buna ilişkin tüm ücretler ve ek ücretlerden nihai olarak Gönderen sorumludur. Geri ödeme teyidinin alınması gereken bir Alıcı veya üçüncü şahsın talep üzerine gümrük vergisi ve vergileri ödemeyi reddetmesi halinde, TNT bunlar için Gönderenle temasa geçebilir. Gönderenin TNT’ye geri ödeme yapılması için tatmin edici düzenlemeleri yapmayı reddetmesi halinde, Gönderi Gönderene iade edilebilecek (bu durumda Gönderen hem asıl ücretler hem de iade ücretlerinden sorumlu olacaktır) veya geçici bir depolama, genel sipariş deposu veya gümrüklü antrepoya yerleştirilebilecek veya teslim edilemez olarak kabul edilebilecektir. Bir Gönderiye ilişkin Taşıma Ücretlerinin kredi kartına fatura edilmesi halinde, TNT söz konusu Gönderiye ilişkin tahsil edilmemiş gümrük vergisi ve vergileri kredi kartı hesabından karşılama hakkını da saklı tutar. 14.3 TNT’nin ödeyen taraf adına bir gümrük idaresine gümrük vergisi ve masraflar veya diğer ücretleri ödemesi halinde, ödeyen tarafa sabit bir ücrete veya avans olarak ödenen toplam tutarın bir yüzdesine dayalı olarak gümrük işlemleri hizmet bedeli tahakkuk edilecektir. Bu gümrük işlemleri hizmet bedeli, varış yeri ülkesine bağlı olarak farklılık gösterir.

4.4 Bir Hizmet dahilindeki siparişlerinizle ilgili bilgiler (a) Hesabınızın güvenli web sayfalarında bulunabilir ve/veya (b) onayınıza tabi olarak siparişiniz tamamlandıktan sonra size bir onay e-postası gönderilebilir. Satın alınan ürün ve/veya hizmetin bedelinin ödenmesinden sonra, ALICI’nın kusurlu ve kasıtlı davranışları sonucunda yapılan ödemenin ilgili banka veya finans kurulusu tarafından herhangi bir sebeple Şirket’e ödenmemesi, iptali veya ŞİRKET hesaplarından geri çekilmesi halleri söz konusu olduğunda, tüm yasal sorumluluk ALICI’ya aittir. ALICI, ‘Siteden Al Satış Modeli’’ yöntemiyle yaptığı ürün ve/veya hizmet alımında; Şirket’in tam güvenceli hesabına ödediği ürüne ve/veya hizmete ait bedeli, satış işlemi olumlu veya olumsuz bir şekilde sonlanana kadar, Şirket’in bu hesapta bloke etme hakkının olduğunu kabul eder. Ayrıca sipariş ettiği ürün ve/veya hizmetin bedelini ödemekten de imtina edemez. ALICI sipariş ettiği ürünün ve/veya hizmetin bedelini ödemek ve teslim almak zorundadır.

Burada açıkça belirtilenler dışında, TNT, açık veya zımni olarak hiçbir garantide bulunmaz. Ek Hizmetlere ilişkin zararlar için tazminat ödenmeyecektir. (i) Dolaylı nitelikteki zararlar, veya (ii) Gönderenin bu Koşullar kapsamındaki yükümlülüklerinin ihlali sonucu meydana gelen gecikmeler veya zararlar için tazminat ödenmeyecektir. Belirtilen Sigorta, TNT’nin Gönderi ile bağlantılı olarak riskini üstlendiği azami tutarı temsil eder. TNT paketleri, TNT Medpak paketinde gönderilebilecek Kategori B (UN 3373) biyolojik maddeler hariç olmak üzere, tehlikeli maddelerin (kuru buz dahil) gönderiminde kullanılamaz. Elektronik sigaralar ve bileşen parçaları, buharlaşmaya veya aerosol haline getirmeye dayalı diğer benzer cihazlar ve nikotin olup olmadığına bakılmaksızın, bu tür herhangi bir cihazla kullanılabilen herhangi bir yanıcı olmayan sıvı veya jel. “Hizmetler” toplu olarak Ek Hizmetleri ve Taşıma Hizmetlerini ifade eder. “Konvansiyonlar” Varşova Konvansiyonunu, Montreal Konvansiyonunu ve toplu olarak CMR’yi ifade eder. 1.6 Bu Koşullarda, TNT’nin tüm kararları yalnızca TNT’nin takdirine bağlı olarak alınır. Kota Bilgilendirme servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu saldırıların hastane bilişim sistemleri gibi doğrudan yaşamı etkileyen sistemlere yönelmesi durumunda kaybedilen insan hayatı da olabilir.Bilgisayar ağlarının bu denli önemli hâle gelmesi ile birlikte ağ güvenliğini sağlama konusunda bilgi sahibi olma ve işine hâkim olan teknik elemanlara ihtiyaç da artmıştır. 3.4 Kredilerin, Aboneliğin veya İlave İçeriğin Transferi. Hizmetin Hizmet dahilinde belirli bir özellik yoluyla transfer ve/veya takasa izin verdiği durumlar haricinde, Hizmet dahilindeki Kredileri, Aboneliği veya İlave İçeriği başka kullanıcılara transfer edemez ya da başka şekillerde takas edemezsiniz. UBISOFT, Hizmetler dışında gerçekleşen sözde Kredi, Abonelik veya İlave İçerik transferlerini yasaklamakta ve tanımamaktadır. Şirket tarafından 6.23 madde sayılan önlemler, üyelerin hizmet alımı sırasında güvenliklerin sağlanması, haksız rekabetin önlenmesi amacıyla kaçak kullanımın önüne geçilmesini hedeflemektedir. Güvenlik ve öğrenciler arasında ki rekabeti koruma amaçlı yapılan bu uygulama, üyelere ekstra yükümlülük getirmemektedir. Üyeler, Şirket’in yazılı onayı olmadan bu sitede sahip oldukları hakların hiçbirini ve üyelik hesaplarını 3.

Muud Mobil uygulamasını indirmek ve uygulamaya üye olmak ücretsizdir. GSM operatörünüz üzerinden bağlanıyorsanız data tarifesi üzerinden ücretlenirsiniz. Muud Mobil uygulaması belirli bir data / internet kullanımına ihtiyaç duyduğundan avantajlı bir data / internet tarifesine geçmenizi veya Türk Telekom WiFi noktalarından ücretsiz olarak bağlanarak uygulamayı kullanmanızı öneririz. Eğer internet üzerinden radyo, TV gibi hizmetler veren siteler açık ise bant genişliğinin bir kısmı bu sitelere ayrılacağı için aynı anda kullanmaya çalıştığınız diğer sitelerde belirli bir yavaşlama meydana gelebilir. Evet, 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı devir işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 209 ​TL ücret alınmaktadır. Bu ücret, internet hattını devir alan abonenin devir işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk faturasına yansıtılacaktır. ADSL hizmet talebinize istinaden bağlı olduğunuz telefon santralinde fiziksel olarak bir işlem yapılmaktadır. Bu nedenle, Türk Telekom faturasına 12 ay boyunca 22 TL ya da 24 ay boyunca 11 TL yansıtılacak şekilde bağlantı ücreti alınmaktadır. Böylece şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlanmaktadır. Bulunan ay içinde AKN’nin aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. ADSL hattınızın bağlı olduğu sabit telefon numarasını değiştirmek için Türk Telekom Ofisleri’ine müracat etmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adınızı değiştirmek için ise bağlı olduğunuz Türk Telekom Ofisi’ne müracaat edebilirsiniz.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply