Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

Hattınız donmuş durumdayken herhangi bir işlem yapamazsınız, öncelikle hattınızı açtırmanız gerekir. Evet, her hattınız için ayrı dondurma talebinde bulunmalısınız. Bu hizmetten ADSL, VDSL, Yalın İnternet paketleri yararlanabilir. TTNET Kampanyalı Modemleriyle ilgili detaylı daha bilgiye modem markanızı tıklayıp, yönlendirildiğiniz sayfadan modem modelinizi seçerek ulaşabilirsiniz. Fatura Üst Sınırınızı güncellemek için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz. Fatura Üst Sınırı servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz. Evinizden çıkmadan SMS, telefon veya internet yardımıyla İşyerim ADSL abonesi olabilirsiniz. 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı nakil işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 360 TL ücret alınmaktadır. Nakil başvurusunda kullanılması gereken ​ek hizmet talep/değişiklik formu ​için tıklayınız. 10.2 Sözleşmeden kaynaklanan veya Sözleşmeyle bağlantılı olarak ortaya çıkan anlaşmazlıklar, siz ve YUI tarafından dostane müzakere yoluyla çözülebilir veya karar için Sözleşmenin imzalandığı Halk Mahkemesine sunulabilir. 10.1 Sözleşmenin yürürlüğe girmesi, açıklanması, değiştirilmesi, yürütülmesi ve ihtilafların çözümü Çin Halk Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.

İlgili kanun ve yönetmeliklerin mevcut olmaması durumunda, genel uluslararası ticari uygulamalara ve (veya) endüstriyel uygulamalara atıfta bulunulacaktır. 4.1 YUI ve tedarikçilerinin belirli servislerinin üçüncü bir tarafça sağlanan yazılım veya servislere dayandığını kabul etmektesiniz. Bu servis, başvurunuzu kolaylaştıracak şekilde ayarlanmıştır ve üçüncü kişiden gerekli yasal izin alınır. 3.6 Girilen verilerin doğruluğundan, güvenilirliğinden, bütünlüğünden ve yasallığından ve verileri elde etme şeklinizin yasallığından siz sorumlu olacaksınız ve zaman zaman veri ve bilgileri yedekleyeceksiniz. Söz konusu bilgilerin zarar görmesi ve kaybolması ile ilgili tüm riskler size aittir. 1.1 Lisanslı yazılım, YUI tarafından geliştirilen, belirli sistem mobil terminallerine indirilen, yüklenen ve uygulanan yazılım sistemini ifade eder. Tivibu Cep ile yolda, okulda, serviste, öğle yemeğinde, kısaca siz nerede isterseniz TV’niz yanınızda. Artık TTNET Aboneliğiniz ile ilgili işlemlerinizi cep telefonunuz aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz. Doğrulama için gerekli kök sertifikaları aşağıdaki bağlantılardan kurabilirsiniz. PTT şubelerinde gişeden yapılan ödemelerde, 3,00 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Hattınıza ait son faturanın takip edilerek ödemeni yapılması gerekir. ADSL paketiniz kotalı bir paket ise, ADSL İLK YARDIM videolarını izlerken / indirirken oluşacak veri transferi kadar kotanız etkilenecek.

Muud Mobil​ uygulamasından şarkı dinleyebilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Facebook ve Twitter’da o an dinlediğiniz şarkıyı paylaşabilir, uygulamanın içinden arkadaşlarınıza e-mail gönderebilirsiniz. Katılımcılar sadece kendileri adına yarışmaya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz. İletişim hızı arttıkça header’lar için harcanan kayıp da artar. Bir Ethernet paketinin en fazla 1518 byte olduğunu düşünürsek, bu paketin 66 byte’ı header’lar için kullanılmaktadır. Aktivasyon kodunu girdiğiniz GSM Numarasına ulaşmadı ise, tekrar gönder butonuna tıklayarak yeni kod isteyiniz. Türk Telekom Uygulaması’nın​ iPhone cihazları ve wap destekli tüm cihazlarda kullanılabilen mobil versiyonudur. Web’den yaptığınız işlemleri cep telefonunuzdan da yapabilmenizi sağlar. İnternet’ten Türk Telekom Yalın İnternet’e geçişte hizmet numarası değişmez. ADSL hattı, başvuru tarihinden itibaren 2 ile 15 gün arasında tesis edilir.

ADSL İLK YARDIM’da videolar ve içerikler oluşturulurken müşterilerimizin en sık desteğe ihtiyaç duyduğu konular öncelikli olarak göz önünde bulundurulmuştur. Www.Türk Telekom.com.tr/ilkyardim linkine tıklayarak Türk Telekom İLK YARDIM’a ulaşabilirsiniz. Genel Ahlak kurallarına aykırı paylaşımlar yarışmaya dâhil edilmeyecektir. Katılımcıların instagram hesabının gizli hesap olmaması gerekmektedir. Muud Mobil uygulamasına cihazınızda bulunan App Store’u açıp, Muud aratarak ulaşabilir, Muud uygulamasını cihazınıza kurarak hemen uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. İletişim dünyasında ise bu durum veri transfer hızı/kapasitesi ölçülürken “birim zamanda geçirilen bit (Byte değil) sayısı” esas alınır. Ev içi kullanımlarda kablo uzunluğu belirgin bir etki yaratmayacaktır. Uygulamayı Apple Store’dan ücretsiz indirebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ADSL hizmeti ile beraber sadece bir adet statik IP adresi alınabilir. Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız Türk Telekom Tek Şifre sayfasından gerekli işlemleri yapabilirsiniz. ADSL, İnternet kullanıcılarına sürekli bağlantı olanağı sağlar. İnternet güvenlik profilinizi görüntülemek, değiştirmek, 6 ay içerisinde yapmış olduğunuz profil değişikliklerini görüntülemek için TTNET Online İşlem Merkezi’ne girmeniz yeterlidir.

  • ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz.
  • 2) YUI, kanunları ihlal eden veya başkalarının yasal haklarını ihlal eden veya lisanslı yazılımı kullanırken tarafınızca verilen Sözleşmeyi ihlal eden bilgileri doğrudan siler.

Hizmet Sağlayıcısı linklerine tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir “Dosya Yükleme” penceresi açılacaktır. Açılan pencerede “Kaydet ” butonunu tıklayarak ilgili dosyaların kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz. Yer ve mekan değişikliklerinde duraklamalar ya da bağlantıda kopmalar olabilir. İnternet bağlantınız olduğundan emin olduktan sonra tekrar şarkı dinlemeye başlayabilirsiniz.

TekŞifre, Türk Telekom Servislerini çeşitli platformlardan kullanırken sizi tanımamızı sağlayan şifre uygulamasıdır. Bu sayede tek bir şifre ile tüm Türk Telekom servislerini kullanabilir, size özel sunduğumuz online fatura ve kota sorgulama gibi temel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. ADSL hizmeti ile sunulabilen ​bireysel internet paketleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın. ADSL, İnternet kullanıcılarına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda İnternet erişimi ve telefonda konuşma olanağı sağlar. Borcundan dolayı kapalı olan bir internet hattı için dondurma işlemi yapılamaz. Faturalar ödendikten ve hattın açılması sağlandıktan sonra hat dondurma işleminden faydalanılır. İnternet aboneliğinin devir işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğü’nden veya ​​Bayisi’nden yapılabilir.

Kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ADSL modem temin ederek evinizde veya iş yerinizde İşyerim ADSL hizmetinden yararlanabilirsiniz. 9.4 Lisanslı yazılım, indirme platformundan indirilir ve lisanslı yazılımın uygulama yolları ve kısıtlamaları konusunda indirme platformunun, sistem platformunun ve terminal üretiminin şartlarına uymanız gerekir. Yukarıda belirtilen üçüncü şahıs sizin sözleşmeyi ihlal ettiğinizi ve YUI ile tedarikçisinin tazmin edilmesi gerekli olduğunu teyit ederse, YUI üçüncü şahsın talebi üzerine uygulama lisansınızı feshedebilir. 4.3 YUI ve tedarikçilerinin, lisanslı yazılımın her zaman bu servisleri kullandığını veya içerdiğini veya aynı üçüncü tarafça sağlanan diğer yazılımların gelecekte kullanılacağını garanti edemediğini kabul etmektesiniz. Aynı şekilde YUI, başka bir üçüncü şahıs tarafından sağlanan benzer servisleri kullanabilir. Başvuru üzerine, yukarıda belirtilen ilgili yazılım veya servisler bu Sözleşmeye tabidir. 3.7 Hesap numaranızı ve şifrenizi uygun şekilde saklayacaksınız.

Çocuk profili ile eğitim, ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu bettilt giriş, tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. İşyerim ADSL Paketinizi sitemizden hemen satın alın, ücretsiz olarak sözleşmenizi (ve tercih ettiyseniz modeminizi) adresinize getirelim. 4) YUI ve tedarikçilerinin ilgili kanunları veya Sözleşmeyi ihlal etmeniz nedeniyle herhangi bir zarara uğraması durumunda, YUI’yu ve tedarikçilerini bundan kaynaklanan zararlar ve (veya) masraflar için tazmin edeceksiniz. 3) Ürünü, sunucuya aşırı yüklenmeye neden olacak şekilde otomatik olarak kötü niyetli olarak kullanmak veya web sunucusuna ve diğer şekillerde ağ bağlantılarına müdahale etmek veya bunlara zarar vermek. 2.1 YUI size, YUI Control aracılığıyla YUI ve tedarikçilerinin akıllı platformundaki akıllı terminallere erişebileceğiniz ve akıllı ekipmanlar arasında bağlantı kurabileceğiniz akıllı yaşam ekipmanı yönetim servisleri sunar. Servis içeriği, akıllı ekipman yönetimi, sahne bağlantısı ve analiz raporu vb. Bu tür işlevler, kullanıcıların taleplerindeki değişikliklere veya servis tedarikçisinin kararına göre optimize edilebilir veya değiştirilebilir ve düzenli ve düzensiz bakım nedeniyle servis sunumu askıya alınabilir. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır. Kota Bilgilendirme servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply