Blizzard Son Kullanici Lisans Sozlesmesi Legal

Blizzard Son Kullanici Lisans Sozlesmesi Legal

Blizzard Son Kullanici Lisans Sozlesmesi Legal

2.12.Sepette (Eko, Süper Eko, Standart Hosting paketleri hariç) hosting paketi olması koşulu ile TrustSafe Pro SSL Sertifikası bir adet olmak üzere ücretsiz sepete dahil edilmektedir. Kampanya kapsamında ücretsiz SSL alan ve SSL kurulumu yapılmış olan müşterilerin hosting iade talepleri olması durumunda SSL ücreti 8,99$’ın müşteri tarafından karşılanması gerekmektedir. Bu sebeple İade edilecek tutardan SSL ücreti düşürülerek kalan tutarın iadesi yapılacaktır. Müşteri, alan adı uyuşmazlıkları ve çözümü bakımından İsimtescil’in de bağlı olduğu ICANNtarafından düzenlenen “Uyuşmazlık Çözüm Politikası” ile bağlı olduğunu kabul etmektedir. Bir yüzün tanınması yalnızca bir saniye sürer, bu da yüz tanımayı kullanan şirketler için avantajlar sunar. Siber saldırıların ve gelişmiş hack araçlarının yaygınlaştığı günümüzde, şirketler hem güvenli hem de hızlı teknolojilere ihtiyaç duyar.

Sınırlı sorumluluk, pay sahibinin sorumluluğunun şirkete koymayı taahhüt ettiği sermaye payı ile sınırlanmış olduğunu ifade eder. Yani pay sahibi taahhüt ettiği miktarı şirkete ödemiş ise, artık şirketin borç veya mükellefiyetlerinden dolayı üçüncü şahıslara karşı sorumlu tutulamaz. Ancak bu durum şirketin bizzat kendisi için söz konusu değildir. Şirket borçlarından dolayı bütün varlıklarıyla sınırsız sorumludur. Taraflar’ın, işbu Sözleşme kapsamında öğrendikleri her türlü bilgi ve belge sır olarak kabul edilir. Taraflar, Sözleşme çerçevesindeki hiçbir bilgiyi üçüncü şahıslar ile paylaşamaz. İşbu Sözleşme kapsamında hizmetin gereği olarak elde ettiği tüm bilgileri, Basın Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Haksız Rekabet Hukuku hükümleri ve ilgili tüm mevzuat gereğince, aslen kamu yararına faaliyet gösteren İSİMTESCİL’in şeref ve haysiyetini veyahut manevi haklarını ihlal edebilecek, bu manada 3. Kişilerin haksız rekabetine konu teşkil edebilecek her türlü muhtemel olumsuz tutum ve davranışlardan imtina etmeyi, telif ve patent haklarını korumayı, bu yükümlülüğe aykırı davranması halinde İSİMTESCİL’ in uğradığı ve/veya uğrayabileceği her türlü zararı itiraz etmeksizin tazmin etmekle yükümlü olacağını kabul ve taahhüt eder. 3.13.Müşterinin işbu sözleşme maddelerinde belirtilen herhangi bir maddesine aykırı davranışı nedeniyle, İSİMTESCİL’in zarara uğraması durumunda, müşteri zararı tazmin etmeyi kabul eder ve işbu sözleşmede belirtilen yükümlülükler İSİMTESCİL’den alınan tüm hizmetler için geçerlidir. Rotalandırma zaman zaman, önceden bildirilmeksizin değişebilir.

  • Etli ve sebzeli Piccadillo çorbası, kızartılmış oreo tatlısı, yumurta salatası ve cheesecake ise Las Vegas lezzetleri olarak deneyebilirsiniz.
  • Bölümünde (Yasaklanan Gönderiler) belirtilen Gönderi türleri ve ürünlerini ifade eder.

“Yüzle ödeme” teknolojisi, müşterilerin yavaş ödeme yöntemlerinin kullanıldığı uzun kasa kuyruklarını atlamasına olanak tanıyabilir. En son model iPhone’lar da dahil olmak üzere birçok telefon, cihazın kilidini açmak için yüz tanıma teknolojisini kullanır. Bu teknoloji, kişisel verileri korumak için güçlü bir yöntem sunar ve telefonun çalınması durumunda hassas verilere erişilmesini engeller. Apple, rastgele bir yüzün sizin telefonunuzun kilidini açma olasılığının milyonda bir olduğunu beyan etmiştir. Birçok insan, iPhone’un kilidini açmak için kullanılan FaceID (bu, yüz tanımanın yalnızca tek bir uygulamasıdır) sayesinde yüz tanıma teknolojisine aşinadır. Genelde, yüz tanıma bir kişinin kimliğini belirlemek için devasa bir fotoğraf veritabanı kullanmaz; yalnızca bir kişiyi cihazın tek sahibi olarak belirler ve diğer kişilerin erişimini engeller. Las Vegas neredeyse yılın tamamında güneş alan, yazları sıcak, kışları ise orta derecede soğuk geçen bir yer. Şehre hemen her mevsimde gitmek mümkün ama özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında 40 derecelere kadar çıkabilen hava sıcaklıkları bunaltıcı olabilir. Kış aylarında ise ortalama sıcaklıklar 2 ile 15 derece arasında değişir. Bu Koşullar, taraflar arasındaki sözleşmenin tamamını temsil eder ve 1.

MÜŞTERİ her zaman klasik ve/veya geleneksel web bahsegel giriş şeklinde Hizmetleri kullanacaktır. MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’in inisiyatifinde, İSİMTESCİL’in Hizmetleri veya donanımının işlevselliğine veya çalışmasına zarar verecek şekilde hizmetleri kullanamaz. MÜŞTERİ’nin internet üzerinden yapacağı işlemler ile ilgili olarak, ortaya çıkabilecek uyuşmazlıklarda İSİMTESCİL kayıtları geçerli ve kesin delil olarak kabul edilecektir. 3.6.MÜŞTERİ’NİN kullandığı hosting sisteminde muhafaza edeceği ve sunucudan yayınlayacağı bilgi, veri, e-posta, web sayfalarını ve diğer tüm elektronik bilgileri bu sözleşmedeki amaçlar ve yasal faaliyetler için kamu düzenine aykırılık teşkil etmeden kullanacağını, T.C. Kanunlarına, örf ve adetlerine ve genel ahlak kurallarına uygun olacağını, her türlü telif haklarına ait mali ve hukuki yükümlülüğün, MÜŞTERİ tarafından üstlenileceği kabul ve taahhüt eder.

Tehlikeli maddeleri içeren teslim edilemeyen Gönderilerin iadesi için, Gönderen doldurulmuş bir iade Konşimentosu ve diğer tüm gerekli belgeleri sağlamalıdır. Tnt.com’da Gönderinin hazırlanmasına ilişkin kurallarda belirtilen Hizmete özgü ağırlık sınırlarını aşan Gönderiler için TNT ile önceden anlaşma yapılması gerekir. TNT, tnt.com’da Gönderinin hazırlanmasına ilişkin kurallarda daha ayrıntılı olarak belirtildiği üzere, TNT’nin uygun olmadığını veya ‘ekstra büyük’ olduğunu değerlendirdiği Paketleri veya Gönderileri reddetme hakkını saklı tutar. “TNT Hesap Numarası” veya “TNT Hesabı” TNT tarafından müşteriye verilen, hesap hareketlerinin TNT sistemi tarafından özetlenmesini ve ödeme yapan tarafa uygun şekilde fatura düzenlenmesini sağlayan numarayı ifade eder. “Ticari Teslim” (a) evler veya özel konutlar, (b) bir ticari faaliyetin evden veya Gönderenin konut olarak belirlediği bir yerden gerçekleştirildiği konumlar ve (c) B2C Gönderileri hariç olmak üzere, ticari veya işletme tesislerine yapılan teslimatları ifade eder. “İş Günü” menşe ülke, topraklar veya bölgedeki ya da varış yeri ülkesi veya bölgesindeki işletmelerin faaliyete açık olduğu herhangi bir günü ifade eder. İş günleri ve tatiller ülkeye, topraklara veya bölgeye göre değişebilir. Bu konuda etkilenebilecek teslimat taahhütleri için TNT ile temasa geçiniz.

Aydınlatma, ısıtma, buhar istihsali, yemek pişirme, soğutma, kurutma, havalandırma ve su tesisatı ile sıhhi tesisat; termoslar, abajurlar, avize ve aplikler. Sanayide kullanılan sıvı yağlar ve graslar (yenen sıvı ve katı hayvansal yağlar ile uçucu yağlar hariç); yağlama maddeleri; toz silmede kullanılan ve tozu emen bileşimler; yakıtlar (motorları çalıştıran uçucu maddeler dahil) ve ışık veren maddeler; mumlar, balmumu, şamdanlar, gece lâmbaları ve fitiller. •Sicil herkesin incelemesine açık olup, ücreti ödenmek suretiyle sicildeki bilgilere ulaşılabilir. •K.K.T.C.’de tescil edilen marka sadece K.K.T.C.’de geçerlidir. Müracaatın vekil tarafından yapılmışsa  TM.NO.2 Müracaat formu üzerine atılacak imzanın, altına “vekil” sözcüğü eklenerek açıkça belirtilmelidir. Ticaret markası  tescili  için müracaat,  TM.NO.2 Müracaat formu  üzerinde her ayrı mal sınıfı için ayrı ayrı doldurulmalıdır. Üyeler sicili, her üyenin isim ve adresini, sahip olduğu payları, bunların numaralarını, bunlar için ödenen ve ödenecek miktarları gösteren bir sicildir. Kanuni defterler Fasıl 113 Şirketler Yasasına göre, her şirket, tutması gereken muntazam muhasebe defterlerine ilaveten tuttuğu üyeler sicili, yıllık rapor, tutanak defteri, Direktörler sicili ile; ipotekler ve Rehin akitleri sicili defterlerine denir. Bankasurans sektörüne dair deneyimlerinizi paylaşmak, yazılarınızı sektöre sunmak için formu doldurup bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Cayma hakkınız için belirli istisnalar ve gereksinimler geçerlidir.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply